Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Handel | Detailhandel / GetJobsDone geselecteerd voor ‘25 onder 25’ van MT/Sprout

GetJobsDone geselecteerd voor ‘25 onder 25’ van MT/Sprout

Sharing is caring

GetJobsDone uit Amersfoort is geselecteerd voor de ’25 onder 25’, de lijst van 25 bedrijven die worden gerund door ondernemers onder de 25 jaar. De lijst is een initiatief van toonaangevend ondernemersplatform MT/Sprout en heeft tot doel de meest veelbelovende ondernemers een podium te geven. GetJobsDone is een platform dat studenten en bedrijven samenbrengt.

De ondernemers achter GetJobsDone, Joost Hopman (23) en Jacky Fakkeldij (21), zijn blij en verrast met de benoeming voor de lijst. “Het is een eer om genomineerd te zijn, vooral omdat we een jonge startup zijn en binnen een jaar een platform hebben neergezet waar 1200 studenten zich bij hebben aangesloten,” zegt Hopman.

Van zoektocht naar bijbaan tot platform met opdrachten

Het idee voor het platform GetJobsDone ontstond toen Hopman tijdens zijn studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam wat wilde bijverdienen én tegelijkertijd werkervaring wilde opdoen in zijn studierichting. Op het platform kunnen studenten opdrachten vinden die bij hun studie passen, zonder dat ze vast komen te zitten aan contracten en verplichtingen of een groot aantal verplichte uren per week. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om werk aan een student uit te besteden. De studenten kunnen via het platform ingehuurd worden voor een door hen zelf bepaalde fixed fee per opdracht. De bijverdienste wordt door het platform overgeboekt. Het bedrijf en de student kunnen zelf kiezen waar de opdracht wordt uitgevoerd.

MT/Sprout kiest veelbelovende ondernemers

MT/Sprout heeft GetJobsDone op de lijst van ‘meest veel belovende ondernemers van Nederland onder de 25’ gezet. Het vaktijdschrift voor ondernemers selecteert jonge ondernemers die barsten van de energie en het talent. De lijst wordt nu voor de vijftiende keer samengesteld. Deze zomer worden de winnaars van diverse prijzen uitgeroepen en wordt bekend gemaakt of GetJobsDone de jury- en/of publieksprijs in ontvangst neemt. Deze week is er nog de mogelijkheid om te stemmen op de startup via het platform van MT/Sprout.